Lidt om mig

Send mig en mail Læs mere

Bag om

Jeg hedder Laura Sahl, og min store passion er madlavning. Jeg har altid interesseret mig meget for mad, og lige siden barndommen har det været en naturlig del af mit liv. Jeg kommer fra en familie hvor jeg altid har fået lov til, at være med i køkkenet, hvilket jeg er mine forældre evigt taknemmelig for.

Jeg er vokset op med traditionel dansk mad, hvorfor det også er denne stil, der ligger mit hjerte nært. Jeg er dog typen, der elsker at give vores ældre klassiske retter et lille twist. Den type mad du finder herinde i mit univers er familievenligt hverdagsmad, der selvfølgelig smager godt. Det er enkelte råvarer, der er nemme at fremskaffe, så du kan gå i hvilket som helst supermarked, og stadig få hvad du skal bruge. Min tanke bag alt dette er, at det skal være nemt at lave lækkert mad, og samtidig skal man kunne have børn og unge med i køkkenet, så de lærer om råvarer og madlavning. Maden i mit univers er Comfort-food, og jeg tænker ikke på light produkter, bare rolig. Jeg går mere op i smagen, og det er det allervigtigste for mig.

Madlavningen tog fart for mig, efter min deltagelse i MasterChef i 2016. Jeg kæmpede mig til finaleugen, hvor jeg stolt kunne vende tilbage til Aalborg med en 2. plads. Efter dette voksede min mad-drøm og passionen for at dele min opskrifter, har resulteret i dette univers. Dertil leverer jeg også opskrifter til magasinet Appetize.

Til daglig underviser jeg børn og unge i madlavning i Aalborg kommune. For mig er det en stor glæde, at dele min mad-viden med børn og unge, og et privilegie at kunne give kærligheden til madlavning videre. Jeg synes det er utroligt vigtigt at børn lærer de klassiske teknikker, så vores dejlige danske retter, kan blive ført videre. Det vigtigtigste i et køkken er, at man har det sjovt, for hvis man tilfører kærlighed til maden, så kan det ikke kun mærkes i det måltid man spiser, men også i familien som samles rundt om middagsbordet.

Når jeg tænker tilbage, så stammer mine bedste barndomsminder fra køkkenet sammen med familien. Det er den følelse jeg gerne vil bringe videre til dig. Velkommen til mit univers og velbekomme!