Opskrift

Bruschetta

Hvis jeg skal lave bruschetta, så er det denne version jeg ofte laver. Jeg synes tit man har fået og lavet den klassiske med tomat, ost og basilikum, men denne version er helt anderledes! Jeg bruger tynde skiver kogt skinke, trøffelcreme, og en masse andet! Læs med her, men pas på, du kan nemt blive afhængig... Denne bruschetta er genial til en lille snack eller forret, hvis man skal have gæster.

Ingredienser

sådan gør du

1 ciabattabrød

2 pakker kogt skinke i tynde skiver

1 pose rucola

1 pose frisk mozzarella

6 små balsamico løg (på glas)

2 dl. mayonnaise

2 tsk. trøffelolie

50 g. parmesan

Fremgangsmåde

sådan gør du

Skær tykke skiver ud af ciabattabrødet og lig skriverne på en bageplade med bagepapir. Dryp lidt olivenolie derpå. Bag bødet i ovnen på 190C varmluft, indtil brødet er gyldent og sprødt. Bland mayonnaise og trøffelolie sammen i en skål. Hak rucola groft. Hak balsamico løg til små stykker. Skær mozzarella ud i tynde skiver. Riv parmesan. 

Smør lidt trøffelmayo på brødet, derefter rucola, et halvt skive kogt skinke, et lille stykke mozzarella, balsamico løg og tilsidst revet parmesan. Anret dem på et stort fad og server!

Relaterede opskrifter

Opskrift

Risotto kugler

Se opskrift
Opskrift

favorit risotto

Se opskrift
Opskrift

Osso buco

Se opskrift