Opskrift

Pikant-kylling

Hvis du er vild med pikantost og kylling, så vil du elske denne ret! Retten er en helt genial hverdagsret. Både fordi den er utrolig nem og hurtig, men den smager virkelig også godt! 

Ingredienser

Pikant-kylling

5-7 stykker valgfri kylling

4 dl. tomatsauce

1 dl. fløde

1 pakke pikantost

1 stort rødløg

1 gul peberfrugt

1 pose små kartofler

1 fed hvidløg

1 spsk. paprika

1 spsk. hvidløgspulver

Fremgangsmåde

Pikant-kylling

Jeg købte en pakke kylling med 3 kyllingelår og 2 overlår. Du kan sagtens lave retten kun med kyllingelår eller kun med overlår. Lig kyllingen i en stor skål og tilsæt hvidløgspulver, paprika, salt og peber. Bland det godt sammen, så kyllingestykkerne er dækker af krydderi.

Skyl de små kartofler grundigt, brug evt en skurresvamp. Skær kartoflerne ud i mundrette tern. Hak rødløg og hvidløg fint. Skær peberfrugt ud i små tern. Hak dild. Bland tomatsauce, fløde og pikantost i en skål. Rør det grundigt sammen, indtil der ikke er flere klumper deri. Bland Rødløg, hvidløg, peberfrugt, dild, salt og peber deri. Hæld det hele over i et stort ildfastfad. Lig nu alle kartoffelternene derpå. Lig tilsidst kyllingestykkerne ovenpå. Hæld lidt olivenolie på kyllingestykkerne. 

Sæt fadet i en forvarmet ovn på 180C varmluft i 45-50 minutter. 

Hak persille og drys det ud over retten. Der er nok til 4 personer i denne ret.

Relaterede opskrifter

Opskrift

Indbagt mørbrad

Se opskrift
Opskrift

Bøffer i fad

Se opskrift
Opskrift

Ravioli i fad

Se opskrift