Opskrift

Pikantost-kolber

Jeg elsker grill-sæsonen, og mit favorit tilbehør er majskolber! Jeg har nu afprøvet en ny version, hvor majskolben er smurt med pikantost og drysset med parmesanost og purløg. Det var en skøn mundfuld, med fantastiske smage. Jeg er sikker på det bliver en sommer favorit, til de kommende grill-aftener. 

Ingredienser

Pikantost-kolber

2 majskolber

4 spsk. pikantost

1 bundt purløg

ca. 50 g. parmesanost

Fremgangsmåde

Pikantost-kolber

2 personer.

Hæld vand i en gryde, og bring vandet i kog. Når vandet koger, ligges majskolberne deri. Kog majskolberne i 10 minutter.

Riv parmesanost på et fint rivejern. Hak purløg fint.

Lad majskolberne køle af i 10 minutter, når de er færdigkogt. Smør nu majskolberne med pikantost, og drys derefter med parmesanost, purløg og en lille smule flagesalt. 

Server de varme majskolberne til grillmad, eller til et godt stykke kød. 

Relaterede opskrifter

Opskrift

Kyllingesalat

Se opskrift
Opskrift

Bearnaise

Se opskrift
Opskrift

tilbehør til kød

Se opskrift