Opskrift

Ravioli i fad

Jeg har lavet endnu en "fad-ret" og den blev virkelig god! Den er fyldt med en masse grøntsager, kød og ravioli med fyld af ricotta og spinat. Der er rigeligt til 4 personer i denne ret. 

Ingredienser

Ravioli i fad

2 kavle rib eyes

1 pakke ravioli ricotta/spinat

Ca. 1 kg. tomatsauce

1/2 pakke mascarpone

100 g. ost

1/2 broccoli

2 rødløg

1 pakke champignon

100 g. haricots verts

1 bundt basilikum

Fremgangsmåde

Ravioli i fad

Jeg fandt 2 kalve ribeyes på tilbud, så det valgte jeg at bruge og det fungerede rigtig godt! Du kan bruge stort set alt kød i denne ret. Kylling fungerer også rigtig godt.

Brun kalve ribeyesene af på en brandvarm pande. De skal stadig være røde indeni, da de skal i ovnen igen senere. Læg dem derefter på en tallerken, indtil de skal bruges igen. Skær nu champignon ud i mundrette stykker og brun dem af på samme pande, som du stegte kødet på. Løg skæres ud i tynde strimler og svitses af på panden med champignon. Efter et par minutter tilsættes grønne bønner. Lad det stege i cirka 5 minutter.  

Find et stort ildfast fad og hæld lidt af tomatsaucen i bunden. Hak basilikum og drys det ovenpå tomatsaucen. Læg alle de stegte grøntsager ovenpå. Skær kødet ud i tynde strimler og læg det ovenpå grøntsagerne. Læg nu ravioli ovenpå. Skær broccoli ud i mundrette stykker og læg dem ovenpå. Hæld nu tomatsauce over, så det nogenlunde dækker alt fyldet. Læg små "klatter" mascarpone ovenpå. Riv ost (jeg bruge en ost der hedder: rav, den var virkelig lækker!) Drys tilsidst med revet ost og bag fadet i ovnen i 20 minutter, ved 180C varmluft. 

Dryp lidt olivenolie over retten og pynt med lidt friske basilikumblade. Jeg havde også lidt ost tilbage, så det rev jeg i tynde strimler og lagde på toppen. 

Relaterede opskrifter

Opskrift

Bøffer i fad

Se opskrift
Opskrift

Indbagt mørbrad

Se opskrift
Opskrift

Boller i karry

Se opskrift